Baby Fotoshoot

 

Kinderen veranderen enorm veel het eerste jaar. Mochten jullie Newborn foto's hebben laten maken van jullie zoon/dochter, dan lijkt dat vast alweer een hele tijd geleden en zal jullie kindje er nu alweer heel anders uitzien. Het is tijd voor wakkere foto's met de ogen open! Jullie kindje zal nu bewust naar de camera kijken, lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes willen klappen.

 

We nemen rustig de tijd voor een baby fotoshoot zodat je kleintje zich lekker op zijn/haar gemak voelt. Nazeli fotografie heeft jarenlange ervaring met baby fotoshoots en zet jouw baby prachtig op de foto. Met diverse achtergronden zorgen we ervoor dat je afwisselende foto’s hebt van je baby.  De mooiste tijd om een babyfotoreportage te laten plaatsvinden is rond de 3 maanden, 6 maanden en als je baby zelfstandig kan zitten. Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een Sitter Babyshoot te boeken!

 

 

 

 

Bij een Sitter Babyshoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zozeer op het decor. Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. Kledingtips voor de babyfotografie reportage zijn:  voor een jongen een kort spijkerbroekje met eventueel bretels, en voor een meisje een crème of pastel kleurige  effen jurkje zonder teksten erop. Lichte kleding komt het mooist uit op de verschillende achtergronden die wij in de studio gebruiken. Voor de foto samen met papa en mama adviseer ik lichte/witte kleding zonder teksten.  Je hoeft er echt niet allemaal hetzelfde uit te zien maar probeer een klein beetje de kleding op elkaar af te stemmen. 

 

Tijdens een Sitter Session zal jullie kindje uiteraard zittend gefotografeerd worden, maar ik zal daarnaast ook foto's maken wanneer jullie kindje op zijn buik/rug ligt of lekker rondkruipt. Boek een Baby- en/of Sitter Shoot tijdig om er zeker van te zijn dat er een plekje vrij is in mijn agenda.

 

Vanaf 10 maanden is het erg leuk om een Cakesmash Fotoshoot te laten maken.