Cake Smash Fotoshoot

 

Wat is er leuker dan een Cakesmash Fotoshoot voor de eerste verjaardag van je baby?  Smullen, kliederen en smashen van Cup Cakes! Voor slechts € 299 inclusief btw laat je deze prachtige dag vastleggen bij Nazeli Fotografie.

Vooraf bespreken we wat voor kleur Cup Cake of Taart jullie willen voor de Fotoshoot. Het is belangrijk dat de baby zelfstandig kan zitten. Dit is meestal rond de 9/10/11 maanden. Reserveer de Cakesmah Shoot tijdig zodat je zeker weet dat er die dag een plekje vrij is.

De shoot starten we altijd eerst met een pre-smash sessie. Wij maken een leuke set foto's van de kleine zonder taart en decors zodat jullie ook wat mooie portretfoto's van hem of haar hebben. Vervolgens begint het feestje! De kleine krijgt een taart / cup cake voorgeschoteld en mag volledig zijn gang gaan. Dolle pret en een hoop geklieder! Als afsluiting van de shoot mag jullie kindje in bad om het gezicht en de handjes weer schoon te maken. Ook hier kunnen leuke foto's van gemaakt worden. De foto's van de Cakesmash zijn erg leuk om te gebruiken op de uitnodiging van de eerste verjaardag.  

Wil jij iemand een Cakesmash Shoot cadeau geven? Een leuk idee! Hiervoor heeft Nazeli Fotografie speciale cadeaubonnen.

 

 

 

 

(klik in het mozaiek om de viewer te openen)