F.A.Q. Nazeli Fotografie

 

Waarom kiezen voor Nazeli Fotografie?

Dit is vast de eerste vraag die bij u opkomt! Het antwoord is simpel:  Bij Nazeli Fotografie wordt iedere shoot volledig verzorgd conform uw wensen en voorkeuren. Wij garanderen individuele benadering bij elke sessie en een prachtig resultaat met tevredenheidsgarantie! Wat altijd voorop staat bij ons is de liefde voor mens, kind en baby!

Wanneer kan ik het beste mijn fotoshoot boeken?

Ik adviseer altijd om tijdig uw fotoshoot te boeken om zeker te zijn dat er op de gewenste datum nog een plekje vrij is. Dit geld met name voor newborn-, zwangerschaps- en babyshoots. Een newbornshoot moet u tijdens uw zwangerschap al boeken. Het liefst al voor de 20 weken zwangerschap. Voor andere shoots is het ook wenselijk deze al zo’n 2 tot 3 maanden voor de gewenste datum te boeken. 

Een Zwangerschaps Shoot vindt meestal plaats tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap. Houd hier dus rekening mee en boek dus zo vroeg mogelijk wanneer bekend is dat u zwanger bent.

Zit er een watermerk op de foto’s die ik krijg?

Nee, u ontvangt alle foto’s zonder watermerk. De foto’s worden in Hoog Resolutie aangeleverd met professionele nabewerking.

Kan ik ook onbewerkte foto’s ontvangen?

Nee, wij leveren helaas geen onbewerkte foto’s. Voor een fotograaf is een onbewerkte foto een “half fabrikaat”. De foto is dus nog niet “af”. Bij de compositie en licht omstandigheden word al enigzins rekening gehouden met de mogelijke nabewerking. De foto is pas klaar als deze professioneel is nabewerkt. 

Wat gebeurd er na de foto shoot?

Na de shoot wordt een selectie gemaakt van de mooiste foto’s in klein formaat met watermerk. Uit deze selectie kunt dan een keuze maken voor de foto’s die daarna nabewerkt zullen worden. Deze worden vervolgens digitaal aangeleverd in Hoog Resolutie en zonder watermerk. De bestanden kunnen worden aangeleverd middels Wetransfer, op DVD of USB.

Moet ik rekening houden met de kleding die ik aantrek?

Voor iedere shoot hebben een informatie PDF die wij u voor de tijd toesturen. Hierin staan tips voor kleding en alle andere info die nodig is om je shoot goed voor te bereiden. Wij sturen je deze PDF per mail toe.

Hoe lang duurt een foto shoot?

Een shoot duurt gemiddeld 1 tot anderhalf  uur met uitzondering van Newborn Shoots. Deze duren een stuk langer varierend tussen de 2 en 4 uur.

Kan een Newborn Shoot ook bij mij thuis plaatsvinden?

Newborn Shoots doe ik liever in mijn eigen studio. In mijn studio kan ik in veel verschillende settings fotograveren en heb ik alle accessoires en benodigdheden bij de hand. Ook is alle comfort voorhanden voor moeder en baby. Jullie zijn dus van harte welkom in de studio.

Wij maken een uitzondering op deze regel als u bevallen bent middels een keizesnede of een erg moeilijke bevalling achter de rug heeft.

 

Ik wil mijn shoot op een speciale locatie laten plaatsvinden, kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Het is wel belangrijk dat er daglicht aanwezig is daar ik met natuurlijk licht fotografeer. In de zomer zijn het bos en het strand erg mooie locaties om te fotograferen. Ook een herfst shoot in de bossen zijn populair. Afhankelijk van de locatie kunnen extra reiskosten worden berekend.

Kan mijn Zwangershaps Shoot ook buiten worden gefotografeerd?

Ja, geen enkel probleem en super leuk!

Waneer vindt een Newborn Shoot plaats?

Een Newborn Foto Shoot fotograferen wij het liefst tussen de 6e en 14e dag na de bevalling.

Kunnen papa en mama ook op de foto tijdens een Newborn Shoot?

Natuurlijk! Tijdens de Newbornshoot kunnen we ook foto’s maken met het hele gezin, of met broertje(s) of zusje(s).

Ik ben ziek geworden, wat nu?

Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor u niet op de gemaakte afspraak kut verschijnen. Uiteraard kunnen wij dan de afspraak in overleg verplaatsen. Geef dit uiterlijk 1 dag van te voren aan!

Hebben jullie ook giftcards of cadeaubonnen?

Ja, die hebben wij! Heb jij dus binnenkort een babyshower of wil je jouw familie verrassen? Dan hebben wij een passende cadeabon in een mooie geschenkverpakking. Meer informatie over de Nazeli Cadeaubonnen vind je hier.