Newborn Fotoshoot

 

Newbornfotografie, jullie pasgeboren wondertje laten vastleggen met een Newborn Fotoshoot. Nazeli Fotografie is dé Newborn fotograaf van Noord Holland. Nazeli beschikt over een comfortabele fotostudio met veel daglicht waar jullie pasgeboren kindje gefotografeerd wordt. Een pasgeboren kindje is een wonder om te aanschouwen. Zo klein, teer en flexibel dat jullie dit echt moeten laten vastleggen met een Newborn Fotoshoot van Nazeli Fotografie.

 

Een Newborn Fotoshoot is op zijn mooist als deze gemaakt wordt tussen de 5 en 14 dagen na de geboorte van jullie kindje. De baby slaapt dan veel en kan eenvoudig in de mooiste houdingen worden gelegd. Newborn fotografie neemt ongeveer 3 uur tijd in beslag omdat we dit geheel afstemmen op het ritme van de baby. Er wordt tussendoor gevoed, verschoond, en in slaap gewiegd. Centraal staat tijdens de fotoshoot de veiligheid, hygiene, warmte en rust van jullie kindje. De voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses, zachte kleuren en materialen. 

 

Uiteraard is het mogelijk om als gezin te worden  gefotografeerd. Mogelijke broertjes en zusjes zijn hierbij ook welkom. Mocht je de foto's op het geboortekaartje willen gebruiken? Ik zorg dan dat je binnen 48 uur na de fotoshoot alvast de eerste digitale fotobestanden ontvangt. Bekijk de onderstaande fotoseries om te zien hoe prachtig en divers een Newborn Fotoshoot kan zijn!

 

 

  

 

 

Bij aankomst in onze fotostudio bespreken wij eerst wat uw wensen zijn. De fotostudio hebben wij al voorverwarmd voor de Newborn fotoshoot. Omdat veel Newborn foto's zonder kleren worden gemaakt is het belangrijk dat er in de studio een tropisch klimaat heerst. Het  naturel-effect van de huid van de baby zal prachtig uitkomen op de foto's. Door gebruik te maken van een mobiele kachel, die constant op de baby gericht kan worden, zal jullie kindje lekker warm blijven tijdens de fotoshoot.

 

Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen. Ik maak gebruik van verschillende achtergronden, rieten manden, zachte dekentjes, gebreide mutsjes, houten schalen, haarbandjes en andere accessoires. We nemen ruim de tijd voor de fotoshoot omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige moeder/vader. Ik begin de fotoshoot graag met het voeden van de baby  zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Geen mens is gelijk en dat geldt ook voor een pasgeboren baby! Als een baby zich niet comfortabel voelt bij een bepaalde pose of tegenwerkt, dan is het beter om verder te gaan naar de volgende pose. Tijdens de fotoshoot is er voor de ouders uiteraard de mogelijkheid om er bij te zitten met thee of koffie en wat lekkers.

 

Een Newborn fotoshoot is er al vanaf € 250  inclusief btw en inclusief nabewerking van de foto’s. Je ontvangt na de fotoshoot van 5 tot 20  HD digitale fotobestanden die jullie zelf mogen kiezen uit een afgeschermde online galerij met 25-540 foto's.

 

De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. Bij ons is het mogelijk een professionele afdruk op prachtige producten te bestellen. Neem daarvoor eens een kijkje bij  “producten”.  Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden.

 

Als u interesse heeft in een Newborn Fotoshoot is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen. Doe dit bij voorkeur tussen de 20 en 30 weken zwangerschap. We kunnen dan rekening houden met de planning van de fotoshoot rond de uitgerekende datum. Ook kunnen we dan alvast het een en ander besproken ter voorbereiding op de shoot. Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken.

 

Mocht je een Newborn Fotoshoot cadeau willen doen (leuke cadeau-tip voor een babyshower!),  dan heb ik hier speciale Newborn cadeaubonnen voor. Zo heb je een prachtig en uniek cadeau om te overhandigen aan de kersverse moeder!

 

 

 

 

 

(klik in het mozaiek om de viewer te openen)