Nazeli

 

Nazeli Fotografie is ontstaan uit de passie en liefde voor de hedendaagse fotografie. Mijn naam is Nazeli Tadevosyan en ben in 1986 geboren in de Armeense stad Echmiacin.

 

Mijn vader verdiende hier zijn brood  met zijn eigen professionele fotostudio. De foto’s werden destijds nog ontwikkeld onder de rode lamp en geschoten met analoge camera’s. Op 11 jarige leeftijd verhuisden wij met het gezin naar Rusland waar ik aan de Universiteit ben afgestudeerd in de Pedagogiek-Psychologie.

 

Tijdens mijn studie stond ik regelmatig model voor vrienden die zich ook professioneel bezig hielden met fotografie. Uiteindelijk nam ik zelf de camera eens ter hand en het was liefde op het eerste gezicht.

 

Mijn vader leeft helaas niet meer, maar met zijn genen in mijn bloed heb ik een hele mooie passie van hem meegekregen waarmee ik met trots zijn vak kan voortzetten. Waar hij ons vroeger als kind vaak op de gevoelige plaat vastlegde doe ik dat nu zelf met mijn eigen kinderen. Met mijn pedagogische achtergrond is het ook niet moeilijk uit te leggen dat ik graag met kinderen werk en ze portretteer.

 

Inmiddels bezit ik mijn eigen professionele fotostudio in Zwaag Noord Holland en hoop u daar graag een keer te ontmoeten voor een fotoshoot met gegarandeerd een heel mooi resultaat!